Calendar of events, February 2018

« January 2018 February 2018 March 2018 »
Colloquium: Computational Mathematics
Computational mathematics meets medicine: Formulations,...
Andreas Mang, University of Houston
Venue: Mathematics and Science Center, W301
Time: 4:00pm - 4:50pm (50 minutes)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Seminar: Computer Science
New Era in Distributed Computing with Blockchains...
Dr. C. Mohan, IBM Fellow and Distinguished Visiting Professor...
Venue: MSC E208
Time: 3:00pm - 3:50pm (50 minutes)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
MATH CIRCLE
Venue: Mathematics and Science Center, W306
Time: 9:00am - 5:00pm (8 hours)
Colloquium: Computational Mathematics
Optimization for scalable graph analytics
Kimon Fountoulakis, University of California, Berkeley
Venue: Mathematics and Science Center, W301
Time: 4:00pm - 4:50pm (50 minutes)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
AIMS Group Meeting
Venue: Mathematics and Science Center, W302
Time: 11:30am - 1:15pm (1 hour and 45 minutes)
Motivic Seminar - Bastian Haase
Venue: Mathematics and Science Center, E408
Time: 1:30pm - 3:30pm (2 hours)
Seminar: Algebra
The Riemann Hypothesis
Ken Ono, Emory University
Venue: Mathematics and Science Center, W304
Time: 4:00pm - 5:00pm (1 hour)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Vigfusson/Wildani
Venue: Mathematics and Science Center, E406
Time: 10:00am - 11:00am (1 hour)
Colloquium: Computational Mathematics
Fast and stable algorithms for large-scale computa...
Yuanzhe Xi, University of Minnesota
Venue: Mathematics and Science Center, W301
Time: 4:00pm - 4:50pm (50 minutes)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
MATH CIRCLE
Venue: Mathematics and Science Center, W306
Time: 9:00am - 5:00pm (8 hours)
Colloquium: Computational Mathematics
When the mesh is important: The role of anisotropic...
Simona Perotto, Politecnico di Milano, Italy
Venue: Mathematics and Science Center, W301
Time: 4:00pm - 4:50pm (50 minutes)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
AIMS Group Meeting
Venue: Mathematics and Science Center, W302
Time: 11:30am - 1:15pm (1 hour and 45 minutes)
Motivic Seminar - Bastian Haase
Venue: Mathematics and Science Center, E408
Time: 1:30pm - 3:30pm (2 hours)
Seminar: Algebra
Brauer classes supporting an involution
Uriya First, University of Haifa
Venue: Mathematics and Science Center, W304
Time: 4:00pm - 5:00pm (1 hour)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Colloquium: Computational Mathematics
Sparse Linear Algebra in the Exascale Era
Erin Carson, Courant Institute of Mathematical Sciences
Venue: Mathematics and Science Center, W303
Time: 4:00pm - 5:00pm (1 hour)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Vigfusson/Wildani
Venue: Mathematics and Science Center, E406
Time: 10:00am - 11:00am (1 hour)
American Math Competition
Venue: Mathematics and Science Center, W201
Time: 6:00pm - 8:30pm (2 hours and 30 minutes)
American Math Competition
Venue: Mathematics and Science Center, W306
Time: 6:00pm - 8:30pm (2 hours and 30 minutes)
MATH CIRCLE
Venue: Mathematics and Science Center, W306
Time: 9:00am - 5:00pm (8 hours)
AIMS Group Meeting
Venue: Mathematics and Science Center, W302
Time: 11:30am - 1:15pm (1 hour and 45 minutes)
Motivic Seminar - Bastian Haase
Venue: Mathematics and Science Center, E408
Time: 1:30pm - 3:30pm (2 hours)
Seminar: Computer Science
Reading Between the Lines of Datacenter Logs
Dr. Nosayba El-Sayed, MIT
Venue: Atwood Chemistry Building Room 240
Time: 1:00pm - 2:00pm (1 hour)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Seminar: Algebra
Joint Athens--Atlanta Number Theory Seminar
David Harbater and Jacob Tsimerman,
Venue:
Time: 4:00pm - 6:15pm (2 hours and 15 minutes)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Vigfusson/Wildani
Venue: Mathematics and Science Center, E406
Time: 10:00am - 11:00am (1 hour)
MATH CIRCLE
Venue: Mathematics and Science Center, W306
Time: 9:00am - 5:00pm (8 hours)
AIMS Group Meeting
Venue: Mathematics and Science Center, W302
Time: 11:30am - 1:15pm (1 hour and 45 minutes)
Motivic Seminar - Bastian Haase
Venue: Mathematics and Science Center, E408
Time: 1:30pm - 3:30pm (2 hours)
Colloquium: Algebra
TBA
Jordan Ellenberg, University of Wisconsin-Madison
Venue: Mathematics and Science Center, W304
Time: 4:00pm - 5:00pm (1 hour)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Vigfusson/Wildani
Venue: Mathematics and Science Center, E406
Time: 10:00am - 11:00am (1 hour)
SunMonTueWedThuFriSat
Colloquium: Computational Mathematics
Seminar: Computer Science
MATH CIRCLE
Colloquium: Computational Mathematics
AIMS Group Meeting
Motivic Seminar - Bastian Haas...
Seminar: Algebra
Vigfusson/Wildani
Colloquium: Computational Mathematics
MATH CIRCLE
Colloquium: Computational Mathematics
AIMS Group Meeting
Motivic Seminar - Bastian Haas...
Seminar: Algebra
Colloquium: Computational Mathematics
Vigfusson/Wildani
American Math Competition
American Math Competition
MATH CIRCLE
AIMS Group Meeting
Motivic Seminar - Bastian Haas...
Seminar: Computer Science
Seminar: Algebra
Vigfusson/Wildani
MATH CIRCLE
AIMS Group Meeting
Motivic Seminar - Bastian Haas...
Colloquium: Algebra
Vigfusson/Wildani