Calendar of events, March 2017

« February 2017 March 2017 April 2017 »
Seminar: Combinatorics
Combinatorics Seminar
TBD,
Venue: Mathematics and Science Center, W303
Time: 4:00pm - 5:15pm (1 hour and 15 minutes)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
MATH 250 Review Session
Venue: Mathematics and Science Center, W201
Time: 7:00pm - 8:30pm (1 hour and 30 minutes)
Calculus Help Session
Venue: Mathematics and Science Center, W302
Time: 5:30pm - 7:30pm (2 hours)
Math 346 Office Hours Zining Wang
Venue: Mathematics and Science Center, E408
Time: 4:00pm - 5:00pm (1 hour)
Calculus Help Session
Venue: Mathematics and Science Center, W302
Time: 5:30pm - 7:30pm (2 hours)
Xiong Group Meeting
Venue: Mathematics and Science Center, E408
Time: 12:00pm - 2:00pm (2 hours)
MATH 497 - Directed Study
Venue: Mathematics and Science Center, E408
Time: 2:00pm - 5:00pm (3 hours)
Math Circle (Spring Break) -Bastian
Venue: Mathematics and Science Center, E406
Time: 8:45am - 12:15pm (3 hours and 30 minutes)
Ono Research Seminar
Venue: Mathematics and Science Center, E406
Time: 1:00pm - 2:15pm (1 hour and 15 minutes)
Women Who Code Meeting Clarissa/Joyce
Venue: Mathematics and Science Center, W304
Time: 4:00pm - 6:00pm (2 hours)
Calculus Help Session
Venue: Mathematics and Science Center, W302
Time: 5:30pm - 7:30pm (2 hours)
Calculus Help Session
Venue: Mathematics and Science Center, W302
Time: 5:30pm - 7:30pm (2 hours)
Math 346 Office Hours Zining Wang
Venue: Mathematics and Science Center, E408
Time: 4:00pm - 5:00pm (1 hour)
Calculus Help Session
Venue: Mathematics and Science Center, W302
Time: 5:30pm - 7:30pm (2 hours)
Xiong Group Meeting
Venue: Mathematics and Science Center, E408
Time: 12:00pm - 2:00pm (2 hours)
MATH 497 - Directed Study
Venue: Mathematics and Science Center, E408
Time: 2:00pm - 5:00pm (3 hours)
Computer Science
Bias and Uncertainty in Information Visualization
Michael Correll, University of Washington
Venue: Mathematics and Science Center, W303
Time: 4:00pm - 5:00pm (1 hour)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
OPS staff meeting
Venue: Mathematics and Science Center, W302
Time: 11:30am - 12:45pm (1 hour and 15 minutes)
Ono Research Seminar
Venue: Mathematics and Science Center, E406
Time: 1:00pm - 2:15pm (1 hour and 15 minutes)
Women Who Code Meeting Clarissa/Joyce
Venue: Mathematics and Science Center, W304
Time: 4:00pm - 6:00pm (2 hours)
Calculus Help Session
Venue: Mathematics and Science Center, W302
Time: 5:30pm - 7:30pm (2 hours)
Seminar
Curvature through Cubes
Michael Carr, Emory University
Venue: Mathematics and Science Center, W303
Time: 4:00pm - 5:00pm (1 hour)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Calculus Help Session
Venue: Mathematics and Science Center, W302
Time: 5:30pm - 7:30pm (2 hours)
Seminar
A Method for Landscape Exploration in Global Optim...
Manuela Manetta, Emory University
Venue: Mathematics and Science Center, W303
Time: 1:00pm - 2:00pm (1 hour)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Calculus 2 Review Session - Locus
Venue: Mathematics and Science Center, W306
Time: 9:30am - 11:30am (2 hours)
TBD
Venue: Mathematics and Science Center, W306
Time: 4:00pm - 5:00pm (1 hour)
Math 346 Office Hours Zining Wang
Venue: Mathematics and Science Center, E408
Time: 4:00pm - 5:00pm (1 hour)
Calculus Help Session
Venue: Mathematics and Science Center, W302
Time: 5:30pm - 7:30pm (2 hours)
Seminar: Computer Science
Designing Abstract Meaning Representations
Martha Palmer,
Venue: Mathematics and Science Center, W301
Time: 3:00pm - 4:00pm (1 hour)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Joyce Ho Research meeting
Venue: Mathematics and Science Center, E406
Time: 3:00pm - 4:00pm (1 hour)
Xiong Group Meeting
Venue: Mathematics and Science Center, E408
Time: 12:00pm - 2:00pm (2 hours)
MATH 497 - Directed Study
Venue: Mathematics and Science Center, E408
Time: 2:00pm - 5:00pm (3 hours)
V Sunderam
Venue: Mathematics and Science Center, E406
Time: 4:00pm - 5:00pm (1 hour)
Seminar: Algebra
Congruence of Galois representations
Sujatha Ramdorai, University of British Columbia
Venue: Mathematics and Science Center, W306
Time: 4:00pm - 5:00pm (1 hour)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Defense: Dissertation
Extremal Problems for Graphs and Hypergraphs
Bill Kay, Emory University
Venue: Mathematics and Science Center, W301
Time: 4:00pm - 5:00pm (1 hour)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Ono Research Seminar
Venue: Mathematics and Science Center, E406
Time: 1:00pm - 2:15pm (1 hour and 15 minutes)
Women Who Code Meeting Clarissa/Joyce
Venue: Mathematics and Science Center, W304
Time: 4:00pm - 6:00pm (2 hours)
Calculus Help Session
Venue: Mathematics and Science Center, W302
Time: 5:30pm - 7:30pm (2 hours)
MATH 530 Review Session - Duffus
Venue: Mathematics and Science Center, W303
Time: 4:00pm - 5:30pm (1 hour and 30 minutes)
Calculus Help Session
Venue: Mathematics and Science Center, W302
Time: 5:30pm - 7:30pm (2 hours)
Seminar
TBD
TBD,
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Seminar: Computer Science
Human-centered Data Science for Crisis Informatics
Marina Kogan, University of Colorado
Venue: Mathematics and Science Center, W201
Time: 4:00pm - 5:00pm (1 hour)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
CALC 1 Review Session - Warren Shull
Venue: Mathematics and Science Center, W306
Time: 7:00pm - 10:00pm (3 hours)
Math 346 Office Hours Zining Wang
Venue: Mathematics and Science Center, E408
Time: 4:00pm - 5:00pm (1 hour)
Calculus Help Session
Venue: Mathematics and Science Center, W302
Time: 5:30pm - 7:30pm (2 hours)
Interviewing Potential Graduate Students
Venue: Mathematics and Science Center, W201
Time: 12:00pm - 1:00pm (1 hour)
V Sunderam
Venue: Mathematics and Science Center, E406
Time: 3:00pm - 4:00pm (1 hour)
Xiong Group Meeting
Venue: Mathematics and Science Center, E408
Time: 12:00pm - 2:00pm (2 hours)
MATH 497 - Directed Study
Venue: Mathematics and Science Center, E408
Time: 2:00pm - 5:00pm (3 hours)
CS 224 Review - Shel Swenson
Venue: Mathematics and Science Center, W201
Time: 2:00pm - 4:00pm (2 hours)
MATH 116 Review - Shel Swenson
Venue: Mathematics and Science Center, W301
Time: 2:00pm - 5:00pm (3 hours)
MATH 346 - V Oliker
Venue: Mathematics and Science Center, W302
Time: 3:00pm - 4:15pm (1 hour and 15 minutes)
Seminar
Compositional Models for Information Extraction
Mark Dredze, Johns Hopkins University
Venue: White Hall 207
Time: 4:00pm - 5:00pm (1 hour)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Graduate Student Luncheon Meeting
Venue: Mathematics and Science Center, W302
Time: 11:45am - 12:55pm (1 hour and 10 minutes)
Math 190
Venue: Mathematics and Science Center, W201
Time: 7:00pm - 11:00pm (4 hours)
Defense: Dissertation
On Saturation Spectrum
Jessica Fuller, Emory
Venue: Mathematics and Science Center, E406
Time: 2:45pm - 4:00pm (1 hour and 15 minutes)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Seminar: Algebra
Finite index for arboreal Galois representations
Andrew Bridy, Texas A and M
Venue: Mathematics and Science Center, W306
Time: 4:00pm - 5:00pm (1 hour)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Ono Research Seminar
Venue: Mathematics and Science Center, E406
Time: 1:00pm - 2:15pm (1 hour and 15 minutes)
Women Who Code Meeting Clarissa/Joyce
Venue: Mathematics and Science Center, W304
Time: 4:00pm - 6:00pm (2 hours)
Calculus Help Session
Venue: Mathematics and Science Center, W302
Time: 5:30pm - 7:30pm (2 hours)
Defense: Honors
A Study of Benford's Law for the Values of Arithmetic...
Letian Wang, Emory University
Venue: Mathematics and Science Center, E408
Time: 1:00pm - 2:00pm (1 hour)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Seminar: Computer Science
CSI Seminar
Ashwin Machanavajjhala,
Venue: Mathematics and Science Center, W303
Time: 4:00pm - 5:00pm (1 hour)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Math Honors Student Defense - Yiwen Guo
Venue: Mathematics and Science Center, W302
Time: 11:15am - 1:00pm (1 hour and 45 minutes)
Calculus Help Session
Venue: Mathematics and Science Center, W302
Time: 5:30pm - 7:30pm (2 hours)
Defense: Dissertation
Scalable Computational pathology: From Interactive...
Michael Nalisnik, Emory University
Venue: Mathematics and Science Center, W306
Time: 10:00am - 11:30am (1 hour and 30 minutes)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Defense: Honors Thesis
The Artin-Schreier Theorem in Galois Theory
Yining Cheng, Emory University
Venue: Mathematics and Science Center, W303
Time: 1:00pm - 2:15pm (1 hour and 15 minutes)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Seminar
Theory for New Machine Learning Problems and Appli...
Yingyu Liang, Johns Hopkins University
Venue: Mathematics and Science Center, W306
Time: 4:00pm - 5:00pm (1 hour)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Undergraduate Women in Computer Science Club - Xinyi Zhou
Venue: Mathematics and Science Center, W304
Time: 7:00pm - 8:00pm (1 hour)
Math 346 Office Hours Zining Wang
Venue: Mathematics and Science Center, E408
Time: 4:00pm - 5:00pm (1 hour)
Calculus Help Session
Venue: Mathematics and Science Center, W302
Time: 5:30pm - 7:30pm (2 hours)
Xiong Group Meeting
Venue: Mathematics and Science Center, E408
Time: 12:00pm - 2:00pm (2 hours)
MATH 497 - Directed Study
Venue: Mathematics and Science Center, E408
Time: 2:00pm - 5:00pm (3 hours)
SunMonTueWedThuFriSat
Seminar: Combinatorics
MATH 250 Review Session
Calculus Help Session
Math 346 Office Hours Zining...
Calculus Help Session
Xiong Group Meeting
MATH 497 - Directed Study
Math Circle (Spring Break) -B...
Ono Research Seminar
Women Who Code Meeting Claris...
Calculus Help Session
Calculus Help Session
Math 346 Office Hours Zining...
Calculus Help Session
Xiong Group Meeting
MATH 497 - Directed Study
Computer Science
OPS staff meeting
Ono Research Seminar
Women Who Code Meeting Claris...
Calculus Help Session
Seminar
Calculus Help Session
Seminar
Calculus 2 Review Session - Lo...
TBD
Math 346 Office Hours Zining...
Calculus Help Session
Seminar: Computer Science
Joyce Ho Research meeting
Xiong Group Meeting
MATH 497 - Directed Study
V Sunderam
Seminar: Algebra
Defense: Dissertation
Ono Research Seminar
Women Who Code Meeting Claris...
Calculus Help Session
MATH 530 Review Session - Duff...
Calculus Help Session
Seminar
Seminar: Computer Science
CALC 1 Review Session - Warren...
Math 346 Office Hours Zining...
Calculus Help Session
Interviewing Potential Graduate...
V Sunderam
Xiong Group Meeting
MATH 497 - Directed Study
CS 224 Review - Shel Swenson
MATH 116 Review - Shel Swenson
MATH 346 - V Oliker
Seminar
Graduate Student Luncheon Meet...
Math 190
Defense: Dissertation
Seminar: Algebra
Ono Research Seminar
Women Who Code Meeting Claris...
Calculus Help Session
Defense: Honors
Seminar: Computer Science
Math Honors Student Defense -...
Calculus Help Session
Defense: Dissertation
Defense: Honors Thesis
Seminar
Undergraduate Women in Computer...
Math 346 Office Hours Zining...
Calculus Help Session
Xiong Group Meeting
MATH 497 - Directed Study