Calendar of events, April 2018

« March 2018 April 2018 May 2018 »
Defense: Dissertation
Deterministic and stochastic acceleration techniques...
Massimiliano Lupo Pasini, Emory University
Venue: Mathematics and Science Center, W306
Time: 1:00pm - 2:30pm (1 hour and 30 minutes)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Defense: Master's Thesis
The Quantum McKay Correspondence: Classifying "Finite...
Paul Vienhage, Emory University
Venue: Mathematics and Science Center, E406
Time: 1:00pm - 2:00pm (1 hour)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Defense: Dissertation
Connections between Classical and Umbral Moonshine
Sarah Trebat-Leder, Emory University
Venue: Mathematics and Science Center, W302
Time: 2:00pm - 3:00pm (1 hour)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Defense: Dissertation
Maass forms and modular forms: applications to class...
Olivia Beckwith, Emory University
Venue: Mathematics and Science Center, W302
Time: 3:00pm - 4:00pm (1 hour)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Defense: Dissertation
Patching and local-global principles for gerbes with...
Bastian Haase, Emory University
Venue: Mathematics and Science Center, W302
Time: 4:00pm - 6:00pm (2 hours)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Defense: Dissertation
Truncated Singular Value Decomposition Approximation...
Clarissa Garvey, Emory University
Venue: Mathematics and Science Center, W301
Time: 4:30pm - 6:00pm (1 hour and 30 minutes)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
AIMS Group Meeting
Venue: Mathematics and Science Center, W302
Time: 11:30am - 1:15pm (1 hour and 45 minutes)
Motivic Seminar - Bastian Haase
Venue: Mathematics and Science Center, E408
Time: 1:30pm - 3:30pm (2 hours)
Master's Defense
Deligne's Exceptional Series and Modular Linear Differential...
Robert Dicks, Emory University
Venue: White Hall 200
Time: 1:00pm - 2:00pm (1 hour)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Defense: Dissertation
Eulerian series, zeta functions and the arithmetic...
Robert Schneider, Emory University
Venue: PAIS 280
Time: 3:00pm - 4:00pm (1 hour)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Seminar: Algebra
Odd order transcendental obstructions to the Hasse...
Jennifer Berg, Rice University
Venue: Mathematics and Science Center, W304
Time: 4:00pm - 5:00pm (1 hour)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Defense: Dissertation
Efficient, stable, and reliable solvers for the steady...
Alexander Fuller Viguerie, Emory University
Venue: Mathematics and Science Center, E406
Time: 9:00am - 10:00am (1 hour)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Vigfusson/Wildani
Venue: Mathematics and Science Center, E406
Time: 10:00am - 11:00am (1 hour)
Colloquium: Computational Mathematics
Beating flops, communication and synchronization in...
Sherry Li, Lawrence Berkeley National Lab
Venue: MSC E 208
Time: 3:00pm - 4:00pm (1 hour)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Defense: Honors Thesis
The Translation from SQL to Relation Algebra
Yicong Li, Emory University
Venue: MSC N301
Time: 11:00am - 12:30pm (1 hour and 30 minutes)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
MATH CIRCLE EVENT Reserved by Brad Elliott
Venue: Mathematics and Science Center, W302
Time: 12:30pm - 4:30pm (4 hours)
MATH CIRCLE EVENT Reserved by Brad Elliott
Venue: Mathematics and Science Center, W304
Time: 12:30pm - 4:30pm (4 hours)
MATH CIRCLE
Venue: Mathematics and Science Center, W306
Time: 9:00am - 5:00pm (8 hours)
AIMS Group Meeting
Venue: Mathematics and Science Center, W302
Time: 11:30am - 1:15pm (1 hour and 45 minutes)
Motivic Seminar - Bastian Haase
Venue: Mathematics and Science Center, E408
Time: 1:30pm - 3:30pm (2 hours)
Defense: Dissertation
Statistical and Machine Learning Methods in the Studies...
Tianlei Xu, Emory University
Venue: Claudia Nance Rollins Bldg. Rm 1036
Time: 10:00am - 12:00pm (2 hours)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Seminar: Combinatorics
Sleeping Beauty and Other Probability Conundrums
Peter Winkler, Dartmouth
Venue: Mathematics and Science Center, W301
Time: 4:00pm - 5:30pm (1 hour and 30 minutes)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Vigfusson/Wildani
Venue: Mathematics and Science Center, E406
Time: 10:00am - 11:00am (1 hour)
Colloquium
Primes fall for the gambler's fallacy
K. Soundararajan, Stanford University
Venue: Mathematics and Science Center, W301
Time: 5:00pm - 6:00pm (1 hour)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
MATH CIRCLE
Venue: Mathematics and Science Center, W306
Time: 9:00am - 5:00pm (8 hours)
AIMS Group Meeting
Venue: Mathematics and Science Center, W302
Time: 11:30am - 1:15pm (1 hour and 45 minutes)
Motivic Seminar - Bastian Haase
Venue: Mathematics and Science Center, E408
Time: 1:30pm - 3:30pm (2 hours)
Seminar: Algebra
Vector-valued Hirzebruch-Zagier series and class number...
Brandon Williams, UC Berkeley
Venue: Mathematics and Science Center, W304
Time: 4:00pm - 5:00pm (1 hour)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Vigfusson/Wildani
Venue: Mathematics and Science Center, E406
Time: 10:00am - 11:00am (1 hour)
Graduate Student Seminar: Computer Science
Data Warehousing and Ensemble Learning of Omics Da...
Xiaobo Sun, Emory University
Venue: Room GCR311 of Department of Biostatistics
Time: 1:00pm - 2:00pm (1 hour)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Seminar: Combinatorics
The maximum number of cycles in a graph
Andrii Arman, The University of Manitoba
Venue: Mathematics and Science Center, W301
Time: 4:00pm - 6:00pm (2 hours)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
MATH CIRCLE
Venue: Mathematics and Science Center, W306
Time: 9:00am - 5:00pm (8 hours)
Seminar: Combinatorics
A proof of a conjecture of Erd\H{o}s et al. about...
Lisa Sauermann, Stanford University
Venue: Mathematics and Science Center, W301
Time: 4:00pm - 5:00pm (1 hour)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
AIMS Group Meeting
Venue: Mathematics and Science Center, W302
Time: 11:30am - 1:15pm (1 hour and 45 minutes)
Motivic Seminar - Bastian Haase
Venue: Mathematics and Science Center, E408
Time: 1:30pm - 3:30pm (2 hours)
Seminar: Algebra
Lattice Point Counting and Arithmetic Statistics
Frank Thorne, University of South Carolina
Venue: Mathematics and Science Center, W304
Time: 4:00pm - 5:00pm (1 hour)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
Vigfusson/Wildani
Venue: Mathematics and Science Center, E406
Time: 10:00am - 11:00am (1 hour)
Colloquium: Computational Mathematics
Optimization Methods for Training Neural Networks
Jorge Nocedal, Northwestern University
Venue: MSC E208
Time: 3:00pm - 4:00pm (1 hour)
See more infomation ... (click to pin the tooltip)
MATH CIRCLE
Venue: Mathematics and Science Center, W306
Time: 9:00am - 5:00pm (8 hours)
Motivic Seminar - Bastian Haase
Venue: Mathematics and Science Center, E408
Time: 1:30pm - 3:30pm (2 hours)
SunMonTueWedThuFriSat
Defense: Dissertation
Defense: Master's Thesis
Defense: Dissertation
Defense: Dissertation
Defense: Dissertation
Defense: Dissertation
AIMS Group Meeting
Motivic Seminar - Bastian Haas...
Master's Defense
Defense: Dissertation
Seminar: Algebra
Defense: Dissertation
Vigfusson/Wildani
Colloquium: Computational Mathematics
Defense: Honors Thesis
MATH CIRCLE EVENT Reserved...
MATH CIRCLE EVENT Reserved...
MATH CIRCLE
AIMS Group Meeting
Motivic Seminar - Bastian Haas...
Defense: Dissertation
Seminar: Combinatorics
Vigfusson/Wildani
Colloquium
MATH CIRCLE
AIMS Group Meeting
Motivic Seminar - Bastian Haas...
Seminar: Algebra
Vigfusson/Wildani
Graduate Student Seminar: Computer Science
Seminar: Combinatorics
MATH CIRCLE
Seminar: Combinatorics
AIMS Group Meeting
Motivic Seminar - Bastian Haas...
Seminar: Algebra
Vigfusson/Wildani
Colloquium: Computational Mathematics
MATH CIRCLE
Motivic Seminar - Bastian Haas...